Разом ми зможемо зробити наше довкілля чистим

Щороку в третю суботу вересня проходить акція Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day», участь у якому бере понад 190 країн світу. Також щорічно в цей день проводять  екологічну акцію в рамках Міжнародного дня чистих берегів, яка для працівників водної сфери вже стала традиційною. Основна мета – формування культури чистоти, правильного поводження з відходами серед громадян, запобігання забрудненню побутовими відходами водних ресурсів. Активно взяли участь у прибиранні і працівники Черкаського управління захисних масивів дніпровських водосховищ. Цьогоріч заходи проходили з обов’язковим урахуванням безпекової ситуації.

Тож напередодні  Міжнародного дня чистих берегів - 2024 прибирання проходило на всіх дільницях управління. Очищували від сміття не тільки прибережні захисні смуги Кременчуцького водосховища, а й території, прилеглі до  гідротехнічних споруд.

 

- Громадяни, які проводять своє дозвілля  біля водойм і залишають після себе побутові відходи, часто не усвідомлюють яку величезну шкоду завдають цим природі. Тільки разом, об’єднавши зусилля з територіальними громадами та активістами, ми зможемо зробити наше довкілля чистим. Адже, як відомо, чисто там, де не смітять. – переконані учасники акції.

Тому давайте разом триматимемо екологічну оборону, допоки наші воїни тримають оборону всієї країни!Все обов’язково є та буде Україна!

 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить