Пам’яті захисників України

Сьогодні в Україні відзначають День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави. Цей день – нагадування про одну із найкривавіших подій війни на сході України — Іловайську трагедію. Символом його стала квітка соняха, адже смертельний для захисників "зелений коридор" пролягав через соняшникові поля.

У ніч з 28 на 29 серпня 2014 р. путін звернувся до московських терористів   із закликом відкрити гуманітарний коридор для українських військових, які опинилися  в оточенні в Іловайську.. О 8:15 українські військові організованими колонами почали рух з міста за попередньо домовленими з московською стороною маршрутами. Але,домовлятись з росіянами, то завжди брехня та смерть. Наших  військових  розстрілювали впритул, вони гинули,  намагались вийти через соняшникові поля....

Гугленко Віктор Володимирович загинув, захищаючи Україну від російського агресора. Працював у Черкаському управлінні захисних масивів дніпровських водосховищ  більше двох десятків років спочатку на посаді електромонтера, пізніше-начальником  насосної станції.  До своїх обов’язків ставився відповідально і професійно.

  Був мужнім воїном та захисником. Пройшов дорогами Афганської війни, боровся за свою землю в зоні ООС на сході України і коли розпочалася повномаштабна війна Росії проти України – не вагаючись, з перших днів пішов захищати Батьківщину.

   Важко знайти слова втіхи для родини, яка втратили дорогу людину. Ми поділяємо Ваше горе і біль, низько схиляємо голови, віддаючи пошану.  Слава і  пам’ять  про  Героя  буде жити в наших серцях вічно.

    Ми пям'ятаємо все і ніколи не пробачимо.  Слава нашим Героям, смерть ворогам

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить