Порядок створюємо разом!

Минулої суботи  16 вересня 2023 року  працівники Черкаського  управління  захисних масивів дніпровських водосховищ  взяли участь  у екологічній акції – Всесвітньому дні прибирання. Цьогоріч він пройшов  під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!». Заходи відбувалися з дотриманням вимог військового стану. 

Учасники акції прибирали  на об’єктах управління та прилеглих до них територіях. Навели порядок і у прибережних зонах, адже  саме у  третю неділю цього місяця відзначається Міжнародний день чистих берегів.

 

 

 Отже, було проведено благоустрій на  Черкаській дільниці: викошено рослинність, зібрано та вивезено сухе гілля,  заметено  та прибрано. Також цього дня зібрали сміття пообіч захисних дамб – Золотоніської, Тясминської та Оболонської. Зібране склали в мішки, розсортували та вивезли.

    "Україна – це не просто держава на карті світу. Україна – це наш рідний дім. Ми маємо разом об'єднатися, навести лад і поприбирати у ньому перед Перемогою над російськими окупантами. Доки наші хлопці із ЗСУ день за днем відвойовують кожен клаптик нашої землі, ми, українці, маємо тримати нашу країну у чистоті та порядку. Після повернення усіх наших територій, в Україну почнуть з'їжджатися гості звідусіль. Тож, на нас, як господарях Дому, покладена надважлива місія – прийняти їх в охайній та прибраній Україні Давайте зустрінемо перемогу у чистоті і зробимо це РАЗОМ!" – зазначила лідерка «Let's do it Ukraine» Юлія Мархель.

Тож прибирання та проведення благоустрою буде проводитися і  надалі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить