Проведено тренінг

Сьогодні 11.06.2024 у рамках проєкту Міжнародної профспілкової організації   IUF та міжнародної гуманітарної організації Швейцарії Vanforlife щодо підвищення обізнаності членів профспілки в Україні про мінну небезпеку та ризики, пов'язані з вибухонебезпечними предметами, Профспілка працівників агропромислового комплексу України провели  у Черкаському управлінні захисних масивів дніпровських водосховищ  тренінг на тему: «Мінна безпека. 10 кроків до життя».

На тренінгу на прикладі макетів, роздрукованих на З-D принтері, проінформовано учасників з виглядом та принципом дії вибухонебезпечних предметів, розглянуто характеристики мін, снарядів, бомб, акцентовано увагу на алгоритмі дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Тренінг провели сертифіковані Державною службою надзвичайних ситуацій України тренери Андрій Попов, голова Донецького обкому профспілки працівників агропромислового комплексу, та Влад Різник, голова молодіжної ради Київської обласної профспілки працівників агропромислового комплексу.

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить