Конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2024» до Всесвітнього дня охорони праці

 Нещодавно редакцією журналу «Охорона праці» та Федерацією профспілок України»  було оголошено про проведення XIII Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2024»  до Всесвітнього дня охорони праці, який щорічно відзначається 28 квітня. До участі в конкурсі запрошувалися учні, вихованці закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти.  Тематика малюнків: безпека праці та здоров’я працівників, правила безпечного (приклади небезпечного) виконання роботи у галузях і сферах діяльності.

 

 Черкаська обласна рада профспілки працівників агропромислового комплексу, первинна профспілкова організація Черкаського управління захисних масивів дніпровських водосховищ підтримали цей важливий соціальний проєкт, спрямований на профілактику виробничого травматизму через залучення до творчості дітей та їх батьків, формування високої культури безпеки праці у суспільстві.  

Тож свої малюнки на конкурс представили шестеро юних художників, батьки яких працюють в управлінні на різних посадах. Діти проявили талант, винахідливість, знання правил безпечної поведінки.

ІІІ призові місця у конкурсі дитячого малюнку до Всесвітнього дня охорони праці зайняли Анна Клименко та Яна Торопова, їх відзначено грамотами Черкаської обласної ради профспілки працівників агропромислового комплексу. Всі учасники отримали призи.

            Серце маленького художника – красивий пензлик,  а Україна – найяскравіше полотно, на якому ми малюємо свої мрії та надії.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить