Вічна пам'ять загиблим Героям!

      Сьогодні в Україні відзначають День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави. Цей день – нагадування про одну із найкривавіших подій війни на сході України — Іловайську трагедію. Символом його стала квітка соняха, адже смертельний для захисників "зелений коридор" пролягав через соняшникові поля.

У ніч з 28 на 29 серпня 2014 р. путін звернувся до московських терористів   із закликом відкрити гуманітарний коридор для українських військових, які опинилися  в оточенні в Іловайську.. О 8:15 українські військові організованими колонами почали рух з міста за попередньо домовленими з московською стороною маршрутами. Але,домовлятись з росіянами, то завжди брехня та смерть. Наших  військових  розстрілювали впритул, вони гинули,  намагались вийти через соняшникові поля....

Ми пям'ятаємо все і ніколи не пробачимо.  Слава нашим Героям, смерть ворогам!

 

О 9 годині ранку в м. Черкаси та області відбулася  загальна хвилина мовчання, до якої доєдналися працівники Черкаського управління захисних масивів дніпровських водосховищ. З сумом і пошаною згадуємо Віктора Гугленка (1969—2022), начальника насосної станції,  старшого сержанта Збройних Сил України, який загинув, захищаючи рідну землю від російського вторгнення.

Вічна пам'ять і  пошана всім Воїнам, які загинули за свободу і незалежність нашої держави! Вічна слава!

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить